Bjelanjke umutite u snijeg i postepeno im dodajte šećer i prašak za pecivo. Promiješajte pa žlicom dodajte brašno i kokos i ponovno promiješajte (bez miksera).
Smjesu ulijte u kalup za pečenje i pecite u pećnici koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva oko 20 minuta, dok kora blago ne porumeni. Kad se ispekla i ohladila, koru prelijte s toplim mlijekom.
Sjedinite 300 ml mlijeka, žumanjke, puding, brašno i šećer. Ostatak mlijeka zakuhajte pa mu dodajte smjesu sa žumanjcima. Kuhajte dok se krema ne zgusne, a zatim ju ohladite.
U hladnu kremu dodajte izmiksani maslac pa još malo sjedinite mikserom. Dodajte i prethodno izmiksano slatko vrhnje, postepeno, i miješajte špatulom.
Na koru stavite kremu, pospite kokosom, a na vrh svake kocke možete staviti po jedan lješnjak ili badem.