Otopite maslac, dodajte šećer u prahu, mljevene kekse i sve dobro izmiješajte. Dno kalupa za torte promjera 26 cm obložite papirom za pečenje, a stijenke premažite maslacem.
Smjesu prebacite u kalup i utapkajte prstima ili čašom kako biste dobili čvrstu podlogu. Kalup stavite u hladnjak.
Ako koristite svježe šumsko voće, očistite ga. Ako koristite neko drugo voće poput bresaka, ogulite im koricu i narežite na sitne kockice.
Od slatkog vrhnja mikserom izradite čvrsti šlag. Želatinu namočite u vodu u lončiću. Za to vrijeme pomiješajte jogurt i šećer, dobro izmiješajte pjenjačom, a onda spojite sa šlagom.
Namočenu želatinu zagrijati da se otopi. Od kreme uzmite 4 žlice i dodajte u otopljenu želatinu, potom pjenjačom spojite s ostatkom kreme.
U kremu stavite voće pa sve nježno izmiješajte.
Kremu prebacite u kalup, poravnajte i zagladite površinu i ostavite u hladnjaku preko noći.
Za ukrašavanje miksajte slatko vrhnje, prebacite ga u vrećicu za ukrašavanje i po želji ukrasite tortu. Šumsko voće rasporedite po vrhu.
Držite u hladnjaku barem pola sata prije posluživanja.