Prosijte brašno s praškom za pecivo. Maslac i med pjenasto izmiksajte i dodajte jedno po jedno jaje. Dodajte začine i koricu naranče i limuna pa onda brašno s praškom za pecivo. Pripremite silikonske kalupe, 3 komada, za pečenje 3 manja biskvita.
Pećnicu zagrijte na 170°C. Kalupe tanko poprskajte masnoćom u spreju, a višak obrišite papirnatim ručnikom.
Rasporedite smjesu u kalupe, poravnajte i stavi peći. Nakon pečenja pustite da se ohladi.
U mužar stavite žlicu šećera i šafran pa usitnite u prah. Mlijeko, šafran i vaniliju stavite zagrijavati. Želatinu namočite list po list u hladnu vodu.
Med pomiješajte sa žumanjkom, stavite u mlijeko i zagrijavajte, uz miješanje, do 83°C. Maknite s vatre, dodajte želatinu i stavite hladiti. Slatko vrhnje izmiksajte u mekši šlag. U mlaku kremu umiješajte šlag i dobro povežite. Kremu podijelite u 3 silikonska kalupa u kojima se pekao biskvit, pa svaki biskvit lagano pritisnite u kalup s kremom i stavite smrznuti.
Kakao maslac rastopite na štednjaku na jako laganoj vatri - ne smije se pregrijati. Otopite ga do pola pa maknite s vatre i miješajte dok se sav kakao maslac ne rastopi. Čokoladu otopite na pari - pazite da temperatura ne prijeđe 40°C.
Spojite čokolade i kakao maslac, malo tonirajte otopljenom mliječnom čokoladom (da imitiramo boju paprenjaka) pa glazirajte smrznute tortice. Ukrasite ih bijelom čokoladom i malinama.