Otopite čokoladu i maslac pa dobivenu smjesu pustite da se ohladi na sobnu temperaturu.
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Namastite četvrtasti kalup veličine 20x20 cm s maslacem i obložite ga s papirom za pečenje.
S električnim mikserom na najvećoj brzini, miksajte jaja i šećer oko 5-8 minuta ili dok ne dobijete gustu i kremastu smjesu dvostrukog volumena.
Ulijte ohlađenu smjesu čokolade u jaja i šećer pa sve zajedno nježno promiješajte.
Prosijte brašno i kakao u mokre sastojke, a zatim nastavite lagano miješati smjesu lopaticom dok se sve ne sjedini. Nemojte koristiti električni mikser i nemojte miješati previše.
Ulijte smjesu u pripremljeni kalup i pažljivo izravnajte lopaticom.
Stavite u sredinu pećnice i pecite 20 minuta.
U međuvremenu, prerežite čokoladna jaja s kremastim punjenjem na pola i stavite ih na stranu.
Dio malih čokoladnih jaja stavite u mužar i zdrobite ih pomoću tučka.
Nakon 20 minuta izvadite brownie iz pećnice i u njega utisnite prerezana jaja, rezanim dijelom prema gore. Posipajte i s polovicom malih čokoladnih jaja.
Vratite u pećnicu na još 5 minuta.
Nakon pečenja, posipajte preostalim malim jajima, ostavite da se potpuno ohladi, a zatim stavite u hladnjak na 1 sat kako bi se kolač stisnuo.