Jaja i šećer pjenasto izmiksajte, dodajte ostale sastojke, a brašno uvijek zadnje.
Tijesto zamijesite i ostavite 30 minuta u hladnjaku umotano u prozirnu foliju.
Podijelite na 5 istih dijelova te razvaljajte svaki na masnom papiru.
Tijesto prije pečenja malo izbockajte vilicom da se ne napuše. Kore se peku na 180 stupnjeva 10 do 12 minuta.
Mlijeko, kakao, gustin, oštro brašno i šećer skuhajte na pari. Cijelo vrijeme miješajte pjenjačom da se ne bi stvorile grudice.
U vruću kremu umiješajte nasjeckanu mliječnu i čokoladu za kuhanje, kao i maslac narezan na kockice.
Ostavite 20-ak minuta da se malo prohladi i mažite kore dok je još topla.
Slažite mađaricu tako da ide kora - krema - kora - krema - kora - krema - kora - krema - kora.
Na zadnju koru stavite veliku dasku za rezanje ili ravni lim za pečenje i na to "uteg" koji može biti lonac napunjen vodom do pola.
Nemojte da je baš pretežak da krema ne izleti van. Ostavite tako preko noći ili par sati na hladnijem mjestu.
Maknite uteg s mađarice i sad je spremna za glazuru. Rastopite čokoladu za kuhanje, maslac, ulje i med na pari pa prelijte preko kolača.
Ostavite da se stisne pa režite.