Odvojite žumanjke od bjelanjaka pa od bjelanjaka napravite snijeg u koji ćete lagano dodavati šećer, a zatim u tu smjesu lagano umiješati žumanjke i sve ostale sastojke - mljevene orahe ili lješnjake, čokoladu u prahu, kakao i prašak za pecivo.
Zatim uzmite jedan list lisnatog tijesta, stavite ga u kalup za pečenje kolača i pecite desetak minuta na 180 stupnjeva. Kada se ispeče, na njega stavite smjesu za biskvit pa sve zajedno pecite otprilike 30 minuta na 180 stupnjeva.
Dok se peče, skuhajte kremu od svih sastojaka, a kada se krema ohladi, u nju umiješajte i maslac.
Još jedan list lisnatog tijesta trebat će vam za gornji dio - lagano ga zarežite na kocke i tako ispecite (desetak minuta na 180 stupnjeva).
Biskvit tada premažite kremom, a na kremu stavite drugi dio lisnatog tijesta i po želji ga posipajte šećerom u prahu.