Od navedenih sastojaka za prhko tijesto ručno ili uz pomoć kuhinjskog robota (miksera) umijesite glatko prhko tijesto: u brašno dodajte na kockice narezani maslac koji se treba dobro povezati, nakon toga dodajte razmućena jaja, kiselo vrhnje i prstohvat soli.
Izrađeno tijesto u obliku kugle omotajte u prozirnu kuhinjsku foliju te stavite u hladnjak da odleži minimalno 30 minuta kako bi ga kasnije što lakše mogli razvaljati.
Kuhanu šunku i pancetu narežite na kockice, sir naribajte, dodajte tri cijela jaja, kiselo vrhnje i vrhnje za kuhanje.
Sve sastojke za nadjev pomiješajte zajedno te začiniti solju i paprom.
Ohlađeno tijesto razvaljajte i položite ga na namašćeni okrugli plitki pleh ili vatrostalnu posudu promjera 18-20 cm. Tijestom obložite i rub posude te ga posvuda izbockajte vilicom i ostaviti ga da miruje tridesetak minuta.
Nadjev rasporediti po tijestu te tako pripremljeni quiche peći 30 - 35 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva.
Quiche ohladite, narežite na trokute te poslužite uz salatu.