Sve začine tostirajte u vrućoj tavi na nekoliko sekundi i izmiksajte u fini prah.
Slanutak namočite preko noći u vodi, a zatim ga skuhajte zajedno sa 5 grama soli i 5 grama kurkume u prahu u većoj posudi 1 sat.
Kuhajte dok ne omekša i dobro se skuha.
U vrućoj tavi zagrijte ulje i dodajte cijele sjemenke kima i cijeli suhi crveni čili. Promiješajte, dodajte đumbir, češnjak i zeleni čili kuhajte još kratko pa dodajte nasjeckani luk i pržite dok ne porumeni.
Dodajte nasjeckane rajčice, promiješajte i nastavite kuhati.
Sada dodajte Garam masalu i pirjajte je neko vrijeme. Zatim dodajte kuhani slanutak i dobro promiješajte.
Dodajte nasjeckani korijander, posolite i začinite po želji. Promiješajte.
Na kraju dodajte otopljeni maslac i vrhnje.
Ukrasite ga nasjeckanim korijanderom i narezanim zelenim čilijem.