U woku zagrijte ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte luk te ga pirjajte 6 do 8 minuta dok ne postane proziran. Dodajte i češnjak te pirjajte još minutu do dvije.
Umiješajte kumin, kurkumu, 1 žličicu curryja, čili i 1 žličicu soli. Pirjajte minutu, zatim dodajte koncentrat rajčice i izmiješajte da se sastojci sjedine.
Stavite piletinu u vrećicu za hranu sa zatvaračem, zatim dodajte preostali curry, posolite i popaprite. Protresite kako bi se sastojci sjedinili. Dodajte piletinu u wok, pržite ju 5 do 6 minuta dok ne poprimi zlatno smeđu boju.
Dodajte kokosovo mlijeko - u slučaju da se tekućina razdvojila od masnoće ulijte ju svu te dodajte žlicu, dvije masnoće kako bi postigli kremoznost jela. Poklopite i krčkajte 7 minuta povremeno miješajući, odnosno dok se piletina u potpunosti ne skuha. U slučaju da vam dosta tekućine ispari, dodajte i malo vruće vode.
Poslužite vruće uz rižu ili neki drugi prilog po izboru. Ako želite posipajte s malo korijandera i pokapajte s nekoliko kapi soka limete.