U zdjeli pomiješajte suhe sastojke, a zatim dodajte jogurt i toplu vodu.
Mijesite tijesto oko 5 minuta i ostavite ga da odmara 15 minuta.
Podijelite na jednake dijelove pa izvaljajte svaki dio kao tortilju.
Pecite na srednje jakoj vatri, otprilike minutu sa svake strane.
Gotov kruh premažite maslacem, a po želji dodajte češnjak i svježi korijander.
Narežite piletinu na kockice i stavite je u posudu.
Dodajte začine i jogurt te dobro promiješajte.
Stavite marinadu u hladnjak i ostavite je da odmara 30 minuta.
Popržite piletinu na malo ulja, a zatim je stavite sa strane.
U istu tavu dodajte maslac, luk, češnjak i indijski oraščić te kratko popržite.
U tavu ubacite pasiranu rajčicu, vodu i začine i miješajte dok se umak ne zgusne.
Začinite prema vlastitom ukusu.
Nakon toga, umak izblendajte, procijedite i vratite u tavu zajedno s piletinom i vrhnjem.
Poslužite uz rižu i topli naan kruh. Dobar tek!