Namočite rižu i ostavite je da odstoji 1 sat.
Operite i marinirajte piletinu pastom od đumbira i češnjaka.
U veliku posudu ulijte ulje. Dodajte nasjeckani đumbir i nasjeckane čili papričice te kratko pirjajte.
Tome dodajte sitno nasjeckani luk i dinstajte da malo porumeni. Dodajte rajčice i kuhajte nekoliko minuta.
Na kraju dodajte malo nasjeckanog korijandera, mentu, zeleni čili, garam masalu, sve začine u prahu i sol. Podlijte i kuhajte do poluguste konzistencije.
U tavu dodajte malo ulja i cijeli kim. Tome dodajte gore kuhani umak zatim u curry dodajte i mariniranu piletinu. Pustite da se piletina skuha.
Sada stavite rižu na gore spomenuti pileći curry.
Poškropite vodom od šafrana, nasjeckanim korijanderom, nasjeckanim listovima mente. Pustite na laganoj vatri neko vrijeme i završite s prženim lukom.