Pripremite sve sastojke. Mlijeko lagano zagrijte pa pomiješajte s kvascem, pustite desetak minuta neka se zapjeni.
Maslac neka bude sobne temperature.
Od svih sastojaka zamijesite glatko tijesto pa pustite da se diže 30 do 45 minuta.
Razvaljajte tijesto na debljinu oko 1 cm. Otopite maslac i premažite ga po tijestu. Pomiješajte šećer i cimet pa posipajte po maslacu.
Dodajte grožđice i usitnjene orašaste plodove. Čvrsto zarolajte tijesto i smjestite u kalup za kuglof koji ste malo nauljili.
Pustite da tijesto odstoji 20-ak minuta. Za to vrijeme upalite pećnicu da se zagrije na 180 stupnjeva.
Stavite peći u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva, 50-60 minuta, ovisno o jačini pećnice.
Pečeni Reindiling dobro ohladite prije nego što ga izvadite iz kalupa.