Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
U zdjelicu dodajte grožđice i prelijte ih rumom. Ostavite da odstoji 15 minuta. U većoj zdjeli pjenjačom sjedinite maslac, vodu, jaje, kiselo vrhnje, vanilin šećer i griz.
U drugoj zdjeli pomiješate sir, vrhnje, šećer, jaja i koricu limuna. Dodajte natopljene grožđice, promiješajte te podijeli smjesu na pola.
Kore podijelite na dva dijela, svaki po 6 kora. Na radnu površinu položite jedan papir za pečenje i na njega položite jednu koru.
Premažite koru s 1-2 žlice pripremljene smjese za premaz. Na nju položite drugu koru, ponovno premažite smjesom za premaz. Ponovite s ostale 4 kore, dok zadnju ne premazujete premazom.
Na zadnju koru rasporedite polovicu nadjeva od sira i zarolajte savijaču pomoću papira za pečenje. Prebacite savijaču na lim Ponovite s ostatkom kora i nadjeva.
Stavite savijače u pećnicu i pecite 20-25 minuta (potvrdim nakon testiranja).
Izvadite iz pećnice i ostavite da se ohlade 15 minuta. Narežite, posipajte šećerom u prahu i poslužite.