Mlijeko zagrijte do vrenja. Pomiješajte mak i šećer, dodajte limunovu koricu i sve sjedinite.
Kipuće mlijeko prelijte preko maka i dobro promiješajte da dobijete kompaktnu smjesu.
Šećer možete zamijeniti medom, u tom slučaju dodajte ga u ohlađenu smjesu.
Dobiveni nadjev stavite da se potpuno ohladi.
Kvasac pomiješajte s mlakim mlijekom, šećerom i žličicom brašna (oduzmite od ukupne količine). Ostavite na toplom da se kvasac aktivira.
U posudu prosijte brašno, dodajte mu prstohvat soli i šećer pa sve promiješajte. Dodajte hladni naribani maslac i prstima sve izmrvite u mrvičastu smjesu.
Dodajte aktivirani kvasac i žlicu ruma. Pomoću spiralnog nastavak za mikser izradite glatko tijesto. Gotovo je kada se tijesto počne odvajati od stjenki posude.
Prebacite tijesto na pobrašnjenu podlogu i kratko premijesite. Oblikujte 4 kugle, prekrijte prozirnom folijom i ostavite 30 minuta da odstoji.
Svaku kuglu razvaljajte na debljinu 0.5 cm i nožem razrežite na 8 trokuta i nadjenite nadjevom.
Smotajte kiflice od baze trokuta prema vrhu i slažite ih na lim za pečenje obložen masnim papirom.
Pecite kiflice dok ne poprime blago rumenu boju, 15 - 20 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva.
Mlake pospite šećerom u prahu.