Žumanjke miksajte s toplom vodom dok ne postanu pjenasti, zatim dodati šećer i vanilin šećer i miksajte dalje dok smjesa ne postane kremasta.
Od bjelanjaka izradite čvrsti snijeg, zatim ga lagano umiješajte u smjesu žutanjaka.
Brašno, prašak za pecivo i gustin pomiješajte, dodajte u smjesu od jaja, dobro izmiješajte kako bi se svi sastojci povezali.
Četvrtasti kalup obložite papirom za pečenje, istresite smjesu i
pecite u zagrijanoj pećnici na 190 stupnjeva 20-25 minuta.
Žumanjke, šećer, sol, limunovu koricu i mlijeko stavite u posudu i dobro promiješajte, zatim stavite na laganu vatru da se zagrije (ne kuhajte) dok se ne počne zgušnjavati.
Dodajte prethodno namočenu i iscijeđenu želatinu, miješajte dok se želatina ne otopi.
Smjesu zatim procijedite i ostavite da se malo ohladi.
Kad se smjesa ohladila dodajte sir, promiješajte, zatim dodajte slatko vrhnje koje ste prethodno dobro izmiksali.
Ohlađeni biskvit prerežite na pola, donji dio stavite u dublji lim za pečenje na njega istresite nadjev i poklopite drugom polovicom biskvita.
Jagode operite, narežite i posložite po biskvitu pa zalijte preljevom za torte pripremljenim prema uputama na vrećici.
Kolač ostavite u hladnjaku preko noći.