Bananu zgnječite u većoj zdjeli pa dodajte ulje, javorov sirup i biljno mlijeko. Izmiksajte pa dodajte suhe sastojke - cimet, kakao, brašno i prašak za pecivo. Ponovno izmiksajte.
Pleh srednje veličine (moj je 20x30 cm) obložite papirom za pečenje pa na njega na tanko rasporedite smjesu za biskvit. Pecite 12-15 minuta na 175 stupnjeva (ovisno o jačini pećnice).
Kad se ispeče, izvadite iz pleha i pustite da se malo ohladi. Zatim kalupićem za kekse ili medenjake u obliku srca u biskvitu napravite 20 srčeka (ostatak biskvita pojedite ovako uz slaganje kolača - šteta ga je baciti; možete i iskkoristiti za kuglice s marmeladom ili čokoladom).
Pola srčeka bogato namažite pekmezom i poklopite praznim srčekima da nastanu mali sendviči.
Čokoladu otopite na pari pa njome prelijte svaki kolačić. Prije posluživanja pustite da se ohlade i da se čokolada stisne.