Čokoladu otopite na pari.
Dodajte kokos, mlijeko u prahu, vrhnje za šlag i šećer u prahu, dobro promiješajte.
Od dobivene smjese rukama oblikujte kuglice i umočite ih u otopljenu čokoladu.
U posudu stavite nasjeckanu čokoladu i maslac pa otopite na pari.
Kad se sve sjedini maknite s vatre i umiješajte vrhnje za šlag. Ostavite da se ohladi.
Jaje, šećere i sol pjenasto izmiksajte.
Dodajte mlijeko, ulje, obje vrste šećera, glatko brašno, prašak za pecivo i kakao. Dobro sjedinite.
Pecite na 180 stupnjeva 12 - 15 minuta u kalupu promjera 18 centimetara. Postupak ponovite s ostalim biskvitima (ukupno 3 biskvita).
Zagrijte mlijeko sa šećerom, prelijte po pečenim biskvitima.
Mlijeko i šećere zakuhajte, maknite s vatre te umiješajte griz i kokos. Vratite na vatru, kuhajte oko dvije minute dok se krema ne zgusne.
U kuhanu kremu odmah umiješajte narezani maslac.
Na tanjur za posluživanje postavite podesivi obruč za tortu, rubove obložite acetatnom folijom.
Stavite prvi biskvit, nanesite 1/2 vruće kreme, poklopite sljedećim biskvitom, zatim ostatkom kreme i na kraju zadnjim biskvitom. Odložite u hladnjak na minimalno dva sata.
Ohlađenu tortu izvadite iz kalupa te je premažite ohlađenim ganacheom. Odložite u hladnjak.
Čokoladu sitno nasjeckajte. Mliječno vrhnje za šlag zagrijte do točke vrenja, prelijte preko čokolade. Malo pričekajte da se čokolada otopi, zatim sve dobro izmiješajte. Ukrasite pomoću slastičarske vrećice.