Pinjole tostirajte na suhoj tavi.
Tjesteninu prebacite u posudu, prelijte kipućom slanom vodom i skuhajte prema uputama na pakiranju.
Tanko narežite krajeve stabljike cikorije zajedno s baby špinatom i prebacite u posudu za posluživanje.
Klementinu ogulite i narežite na tanke ploške. Dodajte na ostalo povrće i posipajte sjeckanom mentom. Sve posipajte naribanim sirom i preprženim pinjolima.
Napravite preljev od octa, maslinovog ulja i meda te začinite po želji. Prelijte preko salate prije posluživanja.
Tanko narežite začinjenu kobasicu. Premjestite u tavu s jednom žlicom maslinovog ulja, chillijem, ružmarinom, paprom i usitnjenim češnjakom te kratko popržite.
Istucite jaja, limunov sok, jogurt i ribani sir.
Tjesteninu ocijedite i sačuvajte šalicu škrobne vode. Tjesteninu prebacite u posudu s kobasicom, maknite s vatre i prelijte smjesom od jaja. Po potrebi dodajte malo škrobne vode. Začinite po želji.
Tjesteninu poslužite zajedno s pripremljenom salatom.