Ganache

Vrijeme pripremePriprema
15min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
5min
Ukupno vrijemeUkupno
20min
KompliciranostTežina
Cijena
Ganache by Anamarija Habuš Anamarija Habuš
Ganache by Anamarija Habuš Anamarija Habuš
Ganache by Anamarija Habuš Anamarija Habuš

Ganache krema vrlo je jednostavna za pripremu, a radi se o mješavini čokolade i slatkog vrhnja.

Sastojci

Broj porcija
2
250 mlslatkog vrhnja
130 gčokolade

Priprema

1Ugrijte slatko vrhnje

Slatko vrhnje ugrijte do vrenja. Ne smije prokuhati.


2Prelijte preko čokolade

Slatko vrhnje prelijte preko usitnjene čokolade dok se ne otopi.


3Stavite na hlađenje

Smjesu spremite u hladnjak na dva sata da se stegne.


4Poslužite

Kremu poslužite ohlađenu uz dodatke po želji.