Pomiješajte suhi kvasac i toplu vodu pa ostavite da se malo zapjeni. U veću zdjelu dodajte brašno i sol pa zapjenjeni suhi kvasac. Dodajte maslinovo ulje i lagano ulijevajte mlaku vodu te miješajte drvenom kuhačom.
Umijesite tijesto rukama, a zatim ga prebacite na radnu plohu koju ste lagano pobrašnili. Mijesite dok ne dobijete glatko i elastično tijesto.
Prebacite ga u zdjelu, malo nauljite, prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite na toplom mjestu da odmori, otprilike sat vremena.
Dignuto tijesto prebacite na lim koji nauljili. Nauljite ga odozgo, pa rukama, to jest prstima lagano rastegnite tijesto da dobije one karakteristične udubine i ponovno ga ostavite pola do sat vremena na toplom mjestu.
Prelijte s malo maslinovog ulja, rasporedite bobice grožđa i stavite u pećnicu na 20 minuta ili dok tijesto ne porumeni.