Bezglutenska sirnica

Vrijeme pripremePriprema
1h
Vrijeme kuhanjaKuhanje
35min
Ukupno vrijemeUkupno
1h 35min
KompliciranostTežina
Cijena
Bezglutenska sirnica

Bezglutenska sirnica.

Sastojci

Broj porcija
4

Tijesto

300 gB mix brašna
200 mlmlake vode
2 žliceulja
1 prstohvatsoli

Punjenje

500 gsvježeg sira
3 žlicekiselog vrhnja
1jaje
1 prstohvatsoli

Priprema

1 Zamijesite tijesto

U zdjelu stavite brašno i sol, a potom umijesite tijesto uz dodavanje vode.


Pustite da odmara oko 20 minuta. Zatim napravite lopticu.


2 Razvaljajte i razvucite

Sada razvucite uz stalno posipanje brašnom.


3 Napunite nadjevom

Vučeno tijesto punite nadjevom - sve sastojke samo pomiješajte za nadjev.


4 Ispecite

Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva 30 do 40 minuta.