Zagrijte pećnicu na 200°C i pripremite lim za pečenje tako da ga podmažete s malo maslinovog ulja ili obložite papirom za pečenje.
Šampinjonima uklonite peteljke. Sitno nasjeckajte peteljke i ostavite sa strane.
Otopite maslac u tavi na srednje jakoj vatri. Dodajte nasjeckane peteljke gljiva i pirjajte ih 5 minuta ili dok većina tekućine ne nestane. Dodajte luk, češnjak, sol i papar, te pirjajte još 1 do 2 minute, dok luk ne omekša. Prebacite smjesu od gljiva u zdjelu i ostavite da se malo ohladi.
Dodajte peteljkama u zdjelu sirni namaz, ribani sir i peršin. Ostavite malo ribanog sira sa strane. Dobro promiješajte.
Nadjevom napunite klobuke šampinjona i ravnomjerno pospite odvojenim parmezanom i nasjeckanim pekan orasima.
Pecite 20 do 25 minuta ili dok šampinjoni na vrhu ne dobiju zlatnosmeđu boju. Gotove šampinjone pospite s malo svježeg peršina.