Razdvojite žumanjke i bjelanjke. Bjelanjke umutite u čvrsti snijeg.
Žumanjke i šećer umutite, dodajte nastopljeni maslac i čokoladu, te brašno pomiješano s praškom za pecivo.
Zatim dodajte snijeg od bjelanjaka (ne umutiti mikserom već polako s pjenjačom).
Pecite u okruglom ili nekom drugom manjem protvanu, na 180 stupnjeva oko 20 minuta (provjerite čačkalicom je li pečen). Dok se biskvit peče pripremite kremu.
Slatko vrhnje, čokoladu i šećer zagrijavajte na laganoj vatri (polako miješajte) dok ne provri.
Pečeni biskvit izbockajte vilicom (kako bi krema dospjela i malo unutar biskvita, tako da bude sočan), te dok je još biskvit topao prelijte ga s toplom kremom.
Krema će biti dosta rijetka, no to neka vas ne zabrinjava jer će se sama stisnuti, znači ništa ne treba dodavati.
Kolač ohladite na sobnoj temperaturi, a zatim stavite u frižider da se dobro ohladi i krema stisne. Najbolje preko noći.