Kvasac razrvite u manju posudu i umješajte s malo toplog mlijeka, brašna i šećerom pa ostavite 10 minuta da se zapjeni.
Stavite u posudu sve suhe sastojke, izmiješajte te dodajte dignuti kvasac, cijelo jaje i žumanjak te tekuće sastojke uz napomenu da mlijeko treba biti toplo.
Tijesto mijesite dok ne bude glatko i ostavite u pokrivenoj posudi na toplom mjestu da se diže 45 minuta.
Tijesto razvaljajte na debljinu od 1 cm nastojeći dobiti oblik pravokutnika, premažite polovicom sala (prije toga salo možete naribati na ribež ili samljeti u mašinici za meso da se može namazati na tijesto), napravite „preklapanje na trećine“ - prvo po jednoj dužini pravokutnika, a potom po drugoj. Opet tijesto ostavite da odstoji na toplom 15-tak minuta.
Tijesto opet razvaljajte, premažite ostatkom sala i preklopite kao i prvi put i opet ostavite da miruje 20-tak minuta.
Lagano razvaljajte na debljinu od pola centimetra, narežite na kvadrate, stavite na svaki žličicu pekmeza i savijte po želji - kao knjigu ili suprotni vrh sa suprotnim vrhom.
Slažite u protvane na papir za pečenje i ostavite još 15-tak minuta.
Pecite u zagrijanoj pećnici na 200°C 20-tak minuta da dobiju lijepu rumeno-smeđu boju. Vruće uvaljajte u mljeveni šećer.