Stavite kuhati tjesteninu prema uputama na pakiranju.
Dok se tjestenina kuha, pancetu narežite na trakice, cherry rajčice na kolutiće (svaku na cca 4 kolutića), a mladi luk narežite pod kutom od 45 stupnjeva (da, onako kao kobasice, samo na malo veće komade. Zeleni dio je najbolji!)
Češnjak isto narežite na kolutiće.
Ljute papričice očistite i narežite na tanke trakice.
Uzmite tavu većeg promjera ili wok. Prvo na nježnoj vatri otopite maslac pa popržite pancetu ili špekec (ovo super paše i s picekom i pajcekom). Kad panceta otpusti masnoću i dobije lijepu zlatnu boju, izvadite je iz tave.
U tavu ubacite češnjak i sotirajte ga. Tek toliko da zamiriši (ne želimo da pregori).
Sada lijepo dodajte još malo putrića u tu istu tavu i ubacite cherry rajčice, kratko pirjajte pa podlijte s vinom.
Kada je tjestina skuhana tako da je al dente, lijepo ju ocijedite (ne morate skroz do kraja) i ubacite u tavu s rajčicama i češnjakom. Sve lijepo izmješajte.
Dodajte pancetu i mladi luk i opet izmješajte.
Sada dodajte žlicu bučinog ulja i papričice pa opet sve izmješajte.
Ovo sve traje jako kratko, želimo da luk ostane hrskav.
Prebacite na tanjur ili u zdjelicu, što vam je draže. Naribajte sir, ukrasite s bučinim sjemenkama (super paše i onaj ljuti dehidrirani luk) i uživajte! :)