Svinjetina na kineski

Vrijeme pripremePriprema
15min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
35min
Ukupno vrijemeUkupno
50min
KompliciranostTežina
Cijena
Svinjetina na kineski
Kada nemate ideju za ručak, sve je dosadno i vece isprobani, pokušajte s ovim.

Sastojci

Broj porcija
4
500 gsvinjetine narezane na trakice ( možete zamijeniti i sa piletinom)
2mrkve, srednje
1 glavicaluka
2 češnjačešnjaka
3 cmkorijena đumbira
20 ggraška
1 žlicasmeđeg šećera
1 žlicasoja umaka
Kajenski papar, po ukusu
200 mlumaka od rajčice

Priprema

1. Dinstati luk, češnjak i đumbir

U tavi dinstati luk i češnjak te đumbir sa začinima, dodati smeđi šećer, paradajz sos i soja sos.


2. Dodati svinjetinu i povrće

Potom ubaciti svinjetinu narezani ma trakice i povrće.


3. Kuhati pola sata

Kuhati otprilike pola sata i podljevati vodom.


4. Poslužiti

Poslužiti sa kineskim staklenim rezancima ili basmati rižom.

Ana Galijan
Ana Galijan