Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
U dubljoj posudi sjedinite brašno, prašak za pecivo, sol i šećer. U posebnoj posudi umutite jaja pa ih, s masti i vrhnjem, dodajte u smjesu s brašnom. Umijesite glatko tijesto.
Tijesto podijelite na 4, 5 ili 6 jednakih dijelova, ovisno koliko ste spretni s razvlačenjem kora, a da ne puknu.
Na papiru za pečenje svaki dio razvaljajte na veličinu lima kojeg ćete koristiti. Kore stavite na obrnutu stranu lima i ubacite u pećnicu. Pecite 8 do 9 minuta. Dok se jedna kora peče, razvaljajte drugu. Postupak ponavljajte dok ne ispečete sve kore.
Ostavite kore da se ohlade.
Skuhajte kremu tako da u malo većem loncu sjedinite brašno, kakao, dio mlijeka i šećer. Miješajte pjenjačom kako vam u kremi ne bi ostale grudice. Dodajte ostatak mlijeka, stavite na srednje jaku vatru i kuhajte 10-ak minuta.
Sklonite s vatre, dodajte čokoladu, rum i maslac te dobro izmiješajte kako bi se sastojci povezali.
Počnite slagati mađaricu. Stavite prvu koru, premažite ju dijelom vruće kreme, stavite drugu koru, ponovno premažite vrućom kremom. Ponovite postupak s preostalim korama i kremom.
Preko mađarice stavite nešto teško i ostavite da se ohladi – barem 5 do 6 sati.
Napravite glazuru tako da na pari otopite čokoladu i maslac, zatim umiješate ulje.
Ostavite ju kratko da se ohladi, otprilike 10 minuta, zatim prelijte po mađarici.
Ostavite da se glazura stisne, narežite i poslužite.