Miksajte jaja i postepeno dodajte šećer. Miksajte dok smjesa ne postane pjenasta i svijetlo žute boje.
Smanjite brzinu miksera i dodajte vodu i ulje.
Suhe sastojke (brašno, prašak za pecivo i kakao) prosijte i dodajte žlicom. Miksajte na najmanjoj brzini dok se smjesa ne sjedini.
U posudu za pečenje promjera 38x27 cm stavite papir za pečenje i lagano ulijte biskvitnu smjesu.
Izravnajte smjesu i stavite je u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva na oko 10 minuta.
Izvadite pečeni biskvit, ostavite ga da se ohladi na papiru za pečenje, a zatim uklonite papir.
Ponovite postupak kako bi imali dva biskvita.
Stavite grtijati polovicu mlijeka. Mlijeko ne smije prokuhati.
Ostatak mlijeka izmiksajte s brašnom i šećerom dok se smjesa ne sjedini.
U toplo mlijeko ulijte pripremljenu smjesu i kuhajte na laganoj vatri, konstantno miješajući.
Kada se krema skroz zgusne (pojave se mjehurići), prekrijte je prozirnom folijom i ostavite kako bi se ohladila.
Maslac izradite mikserom, a zatim postepeno dodajte ohlađenu kremu.
Ohlađne biskvite narežite na krugove pomoću čaše ili kalupa promjera 5 ili 6 cm.
Izrezane kolutiće nadjenite kremom i poklopite drugom polovicom biskvita.
Ohladite u hladnjaku oko 1 sat.
Rubove kolača premažite preostalom kremom, zatim umočite u kokos.
Otopite čokoladu na pari, dodajte malo ulja i prelijte po vrhu kolača.
Po želji, možete otopiti bijelu čokoladu na isti način i dekorirati kolače.
Od ostatka kreme, biskvita i kokosa možete napraviti kokos kuglice.