Zamijesite tijesto od brašna, soli, šećera, kvasca i mlijeka.
Naknadno dodajte maslac sobne temperature i dodatno mijesite dok se maslac u potpunosti ne sjedini s tijestom.
Ostavite da odmara 30 minuta.
Na nauljenu tavu dodajte meso, isjeckani luk i češnjak, začinite po ukusu te pržite dok meso ne potamni. Na samom kraju dodajte umak od soje.
Rajčicu i krastavce nasjeckajte, te pripremite umak od senfa, kečapa i majoneze.
Tijesto podijelite na jednake dijelove te pokrijte da se ne suši dok oblikujete peciva.
Svaki komad tijesta razvaljajte pa punite 1 žlicom mesa, 1 žlicom rajčice i krastavaca te 1 žlicom umaka.
Na nadjev naribajte ili stavite malu kockicu topljivog sira.
Oblikujte peciva pa ih pustite da se dižu 15 minuta.
Premažite žumanjkom i pospite sezamom.
Peciva pecite na 180 stupnjeva oko 15 minuta, dok ne porumene.
Dobar tek!