U zdjeli pomiješajte jogurt, mlijeko, češnjak, sol i papar. Narezano meso dodajte u marinadu i dobro promiješajte, prekrijte folijom i stavite u hladnjak na 2 sata. Pazite da meso bude u potpunosti prekriveno, ako treba dodajte još mlijeka ili jogurta.
Odvojite žumanjke od bjelanjaka. U posudu sa žumanjcima dodajte sol, papar i kratko miksajte. Smjesi dodajte brašno, pivu i limunov sok. Miksajte dok se svi sastojci ne sjedine.
Bjelanjke izmiksajte u čvrsti snijeg i lagano, špatulom, umiješajte u smjesu s pivom.
U veću tavu stavite ulje i zagrijte na srednje jakoj vatri.
U posudu srednje veličine stavite brašno. Meso izvadite iz marinade, svaki komad dobro ocijedite i uvaljajte u brašno, a zatim u pivsko tijesto.
Oprezno stavite meso u vruće ulje i pržite sa svake strane dok ne dobije zlatno žutu boju. Pečeno meso vadite na papirnate ručnike kako bi se upio višak masnoće.
Meso poslužite uz omiljeni umak.