U manjem loncu pomiješajte sol, punu žlicu brašna i vodu. Kuhajte uz stalno miješanje na srednje jakoj vatri dok se smjesa ne zgusne.
U veliku zdjelu za miješanje stavite preostalo tapioka brašno, zatim dodajte kipuću smjesu i miješajte drvenom kuhačom.
Pustiti da se malo ohladi, pa rukama razbijte grudice.
Malo po malo dodajte mlijeko i ulje, uz konstantno miješanje. Na kraju dodajte jaje.
Lopaticom umijesite mekano tijesto. Po potrebi dodajte još malo vode ili mlijeka.
Stavite tijesto u slastičarsku vrećicu s običnim nastavkom (okrugli otvor 6-8 mm). Istisnite tijesto u obliku malih prstenova (promjera 4-5 cm) na lim za pečenje, uz dosta razmaka između prstenova.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva dok kolačići ne porumene i ne postanu hrskavi. Otprilike 15 minuta.
Ostavite ih da se ohlade u pletenoj košari obloženoj čistom kuhinjskom krpom. Zatim ih prebacite u plastične vrećice i čvrsto zavežite vrpcom do konzumiranja uz kavu ili sok.