Izmutite bjelanjke zajedno sa šećerom u čvrsti snijeg.
Umutite žumanjke s vodom, uljem, brašnom, kakaom i praškom za pecivo pa lagano umiješajte u snijeg od bjelanjaka.
Pecite u kalupu promjera 28 cm na 170 stupnjeva oko 15 minuta (ovisno o pećnici i njezinoj jačini).
Ja sam napravila dva biskvita i svaki prerezala na pola te tako dobila 4 kore.
Puding skuhajte u mlijeku skupa s gustinom i šećerom.
Ohladite.
U ohlađenu smjesu umutite maslac sobne temperature.
Podijelite kremu na 3 dijela - u jedan dio dodajte otopljenu tamnu čokoladu; u drugi dio dodajte samljevene pistacije (može se koristiti i pasta od pistacija, a ja sam također dodala i malo zelene boje); u treći dio dodajte bijelu čokoladu.
Ugrijte vrhnje za šlag do vrenja i prelijte ga preko čokolade, miješajući dok se čokolada u potpunosti ne otopi.
Kod slaganja torte možete biskvite namočiti i čokoladnim mlijekom po želji, ali su biskviti i bez toga dovoljno sočni.
Slažite redoslijedom - biskvit, krema s tamnom čokoladom, biskvit, krema s pistacijama, biskvit, krema s bijelom čokoladom, biskvit, pa ganache.