Pripremite kalupe - tanko ih premažite uljem ili pošpricajte sprejem za mašćenje. Pećnicu stavite zagiravati na 180°C.
Odvojite jaja. U žumanjke stavite ulje, kiselo vrhnje i limunovu koricu pa promiješajte da se smjesa jednolično poveže. U brašno dodajte prašak za pecivo pa promiješajte.
Bjelanjke i šećer izmiksajte u snijeg. Povežite snijeg i žumanjke pa dodajte kukuruz. Miješajte lagano da se smjesa poveže pa pomoću dresir vrećice špricajte u kalupe. Na svaki biskvitić stavite par grožđica iz prošeka.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 10 minuta - ovisno o kalupu biskviti su brzo gotovi.
Sve pomiješajte i ostavite preko noći. Drugi dan izblendajte smjesu u blender pa propasirajte na fino sito.
Pire, sok od jabuka i agar promiješajte. Želatinu namočite u hladnu vodu. Prokuhajte kratko pire od grožđica, maknite s vatre pa dodajte ocijeđenu želatinu. Promiješajte pa smjesu spremite u hladnjak da se ohladi. Stisnutu smjesu izblendajte u glatki žele.
Sve sastojke pomiješajte pjenjačom u glatku smjesu pa spremite u hladnjak da se malo stisne.
Smjesu nanesite u kalupe pa pecite na 180°C 4-5 minuta dok ne počne dobivati boju po rubovima. Još vruće izvadite iz kalupa, poravnajte I pustite da se ohladi.
Gel stavite u vrećicu, istisnite po biskvitićima i na vrh stavite dekoraciju.