Pripremite umak tako da sjedinite majonezu, vrhnje, češnjak, vlasac, kopar, šećer, sol i papar. Stavite u hladnjak dok vam ne bude trebao.
Krumpir ogulite, narežite za pomfrit te ostavite u hladnoj vodi dok vam ne bude potreban.
U 100 g krušnih mrvica dodajte peršin i posolite. Dodajte i malo papra, paprike, jaje i mlijeko te dobro izmiješajte. Ostavite 15-ak minuta.
Dodajte meso i parmezan, dobro izmiješajte te rukama oblikujte faširance koje ćete uvaljati u preostale krušne mrvice.
Pržite 8 minuta u dubokom ulju na srednje jakoj vatri dok ne dobiju zlatno smeđu boju. Faširance povremeno okrenite. Kada su pečeni, izvadite ih na tanjur obložen papirom za pečenje.
Krumpiriće ocijedite i raširite na krpu u koju ćete ih zamotati i tako prosušiti. Pržite krumpiriće 10-ak minuta u istoj masnoći kao i meso. Poslužite.