Odvojite bjelanjke od žumanjaka. Miksajte žumanjke sa šećerom i pjenasto sve umutite. Postupno dodajte ulje i mlijeko pa postupno dodajte i brašno te prašak za pecivo.
Umutite bjelanjke u čvrsti snijeg, te ih kuhačom dodajte u smjesu koju ste izradili mikserom.
Protvan obložite papirom za pečenje. Prebacite smjesu u protvan te je dobro izravnajte.
Biskvit pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva 20 minuta (ako je slabija pecite duže, a ako je jača kraće).
Pečeni biskvit izvaditi iz pećnice te ga ohladite.
Za čokoladni umak u dubljem loncu na štednjaku zagrijte maslac i čokoladu (možete ih skupa dodati). Čim se otope, dodajte šećer, mlijeko i aromu naranče. Promiješajte sve da se poveže smjesa.
Kad krema prokuha, maknite je sa štednjaka i pustite da se ohladi.
Kad se krema ohladila, izrežite biskvit na željenu veličinu, uronite u skuhanu kremu te uvaljajte u kokosovo brašno.
Neka se kolač ohladi u hladnjaku da se stegne.