Miksajte bjelanjke i prstohvat soli, pa u izmiksano dodajte šećer – miksajte 3 minute, zatim dodajte 7 žumanjaka, mljevene orahe, brašno i kakao (ili ribanu čokoladu).
Miješajte špatulom, pecite na 180 stupnjeva 15 do 20 minuta – ohladite i prerežite na dva dijela.
Miksajte bjelanjke i prstohvat soli, dodajte šećer, dodajte ulje miješajte špatulom.
Sada dodajte sjeckane orahe i brašno, promiješajte. Pecite na 160 stupnjeva 30 minuta.
Žumanjke i šećer kuhajte na pari oko 10 minuta, pa dok se hladi miješajte.
Izmiksajte maslac i u njega dodajte kuhane žumanjke sa šećerom, pa podijelite kremu na dva dijela.
Pomiješajte mlijeko i šećer, natopite biskvit (izrezani), premažite kremom, poklopite drugim (neizrezanim) biskvitom, premažite kremom.
Poklopite drugom polovicom izrezanog biskvita, okolo premažite šlagom ili ako vam je ostalo kreme. Ukrasite po želji.