Stavite brašno u zdjelu samostojećeg miksera opremljenog kukom za tijesto. Dodajte sol i šećer na jednu stranu posude, a kvasac na drugu. Dodajte jaja, vodu i mlijeko te lagano miksajte 2 minute, zatim na srednjoj brzini 6 minuta.
Pospite brašno na lagano pobrašnjenu površinu i oblikujte kuglu.
Pospite brašnom, stavite u čistu plastičnu vrećicu i ostavite u hladnjaku sat vremena.
Na lagano pobrašnjenoj površini razvaljajte ohlađeno tijesto u pravokutnik, veličine oko 50 x 20 cm i oko 1 cm debljine.
Valjkom za tijesto spljoštite maslac u pravokutnik, veličine otprilike 33 x 19 cm.
Maslac stavite na tijesto tako da pokrije donje dvije trećine. Uvjerite se da je uredno postavljen i da dolazi gotovo do rubova.
Izloženo tijesto na vrhu preklopite prema dolje na jednu trećinu maslaca. Sada nježno odrežite izloženi komadić maslaca, ne prolazeći kroz tijesto i stavite ga na vrh tijesta koji ste upravo savili. Preklopite donju polovicu tijesta prema gore. Sada ćete imati sendvič od dva sloja maslaca i tri sloja tijesta. Lagano stisnite rubove kako bi zatvorili maslac.
Stavite tijesto natrag u plastičnu vrećicu i ohladite na sat vremena u hladnjaku kako bi se maslac stvrdnuo.
Izvadite tijesto iz vrećice i stavite ga na lagano pobrašnjenu površinu s kraćim krajem prema sebi. Sada ga razvaljajte na pravokutnik, otprilike 50 x 20 cm, kao i prije. Ovaj put preklopite jednu trećinu tijesta, a zatim preklopite gornju trećinu prema dolje. To se zove jedan okret.
Stavite tijesto natrag u plastičnu vrećicu i ohladite još sat vremena.
Ponovite ovu fazu još dva puta, vraćajući tijesto u hladnjak između preklapanja.
Tijesto sada treba ostaviti u hladnjaku 8 sati, ili preko noći, da odmori i malo naraste. Nakon toga je spremno za korištenje.