Narežite pureća prsa na tanje odreske.
Jedan do dva sata ranije, posolite i popaprite pureće odreske te ih prelijte limunovim sokom i pokapajte s malo ulja.
Nakon što ste gotovi s mariniranjem mesa, lagano ga obrišite kuhinjskim papirom pa započnite s paniranjem.
Prvo uvaljajte meso u brašno, zatim u jaja koja ste prethodno promućkali vilicom ili pjenjačom.
Nakon toga, odreske prebacite u posudu sa krušnim mrvicama u koje ste dodali i sezam. Koristeći se rukama, dobro potapkajte meso kako bi se mrvice sa sezamom što bolje primile za odreske.
Pržite panirano meso u dubokom ulju dok ne postane zlatno smeđe boje. Ukoliko ste puretinu narezali na tanke odreske, neće im trebati dugo, otprilike 3-4 minute sa svake strane.
Pečeno meso izvadite i ocijedite od suvišne masnoće na papirnatom ubrusu.
Poslužite s prilogom po želji i velikom sezonskom salatom.