Jabuku ogulite i izvadite sredinu, a zatim je nožem narežite na tanke ploškice (ako vam je lakše, možete ju i naribati na ploškice).
Pomiješajte otopljeni maslac, šećer i cimet, a zatim svaki listić jabuke umočite u smjesu i slažite listić po listić u malu posudicu za pečenje, dovoljno veliku za jednu jabuku.
Svaki listić premažite smjesom otopljenog maslaca i slažite dok ne dođete do vrha. Obavezno pritisnite nekoliko puta i izlijte višak tekućine.
Kada složite sve listiće, posudicu stavite u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva i pecite 10 minuta. Nakon 10 minuta pažljivo izlijte višak tekućine i na jabuke stavite komad lisnatog tijesta, dovoljno velik da prekrije jabuke. Vratite u pećnicu na još 20 minuta.
Ostavite da se potpuno ohladi prije posluživanja, a desert možete poslužiti uz kuglicu sladoleda.