Pečena zobena kaša

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
40min
Ukupno vrijemeUkupno
50min
KompliciranostTežina
Cijena
Pečena zobena kaša by Tajni začin Tajni začin

Jednostavan recept za snack prepun zdravih sastojaka.

Sastojci

Broj porcija
8
200 gzobenih pahuljica
200 glješnjaka
200 gjagoda
250 mlmlijeka
2 žlicemljevenog lana
6 žlicavode
2 žlicemeda
2 žlicechia sjemenki
2 žličicecimeta
1 žličicapraška za pecivo
1 prstohvatsoli

Priprema

1 Sjedinite sastojke

Tostirajte lješnjake pa ih usitnite. Pomiješajte mljeveni lan i vodu pa ostavite da nabubri. Povežite sve sastojke zajedno, osim jagoda.


2 Ispecite

Smjesu utisnite u lim za pečenje, dodajte jagode i pecite 40-ak minuta u pećnici koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva.


Tajni začin