Juha s kobasicom i kiselim kupusom

Vrijeme pripremePriprema
25min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
8h
Ukupno vrijemeUkupno
8h 25min
KompliciranostTežina
Cijena
Juha s kobasicom i kiselim kupusom by Shutterstock Shutterstock

Tipično njemačko zimsko jelo - juha s kobasicom i kiselim kupusom koja će vas ugrijati u hladne dane.

Sastojci

Broj porcija
6
6manjih crvenih krumpira
3mrkve
1 glavicaluka
400 gkiselog kupusa
1 žlicasmeđeg šećera
1 žlicaljutog senfa
1 žličicakima
450 gkobasica
800 mlpilećeg temeljca

Priprema

U loncu pomiješajte krumpir narezan na kockice, nasjeckanu mrkvu i luk. U posebnoj zdjeli pomiješajte kiseli kupus, smeđi šećer, senf i sjemenke kima, a zatim to dodajte povrću.


Prelijte pilećim temeljcem i dodajte kobasice. Poklopite i kuhajte na laganoj vatri 8-9 sati ili dok povrće ne omekša, a na pola kuhanja kobasice narežite na manje komade.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.