Umijesite glatko tijesto od svih sastojaka, prebacite ga u namašćenu zdjelu, pokrijte prijanjajućom folijom i ostavite da se udvostruči.
Kada se tijesto udvostručilo, prebacite ga na pobrašnjenu dasku i podijelite na 6 približno jednakih kuglica. Kuglice prebacite na tanjur, premažite maslacem, pokrijte i pustite još pola sata da se dignu.
Nakon pola sata svaku kuglicu rastanjite valjkom na veličinu velikog plitkog tanjura. Zatim 200 g mekog maslaca podijelite na 5 jednakih dijelova. Prvu rastanjenu kuglicu prebacite na namašćen tanjur i premažite prvim dijelom maslaca, zatim poklopite s drugom rastanjenom kuglicom i tako dok ne potrošite sve sastojke.
Kada poklopite zadnju rastanjenu kuglicu, tanjur dobro prekrijte prijanjajućom folijom sa svih strana te ga stavite u hladnjak na minimalno 12 sati.
Tijesto zatim prebacite s tanjura na papir za pečenje i razvaljajte na debljinu od oko 1 cm. Uzmite nožić i tijesto razrežite na 12 približno jednakih trokutića, a zatim svaki trokutić zarolajte u kroasan.
Kroasane prebacite u odgovarajući pleh na papir za pečenje, pokrijte ih krpom i ostavite da se dižu još 1 sat. Prije samog pečenja premažite ih smjesom od žumanjka i mlijeka.
Pecite ih u prethodno zagrijanoj pećnici na 175 stupnjeva , 15 do 20 minuta. Kada se ohlade mogu se puniti Nutellom ili pekmezom.