Uzmite jednu trećinu od ukupne količine mlijeka, žlicu brašna, žlicu šećera i kvasac, promiješajte i ostavite da se kvasac aktivira.
U drugoj zdjeli pomiješajte jaja, sol, preostalo mlijeko i jogurt. Dodajte aktivirani kvasac i miksajte nastavkom za tijesto, otprilike 10 minuta.
Radnu površinu pobrašnite i na njoj rukama premijesite tijesto pa ga pokrijte krpom. Ostavite da se podupla, otprilike sat vremena.
Sastojke za nadjev usitnite u blenderu, a ako su čvarci presuhi, u nadjev dodajte i žlicu masti.
Tijesto premijesite i razvaljajte, a zatim polovicu tijesta premažite trećinom nadjeva. Tijesto preklopite na pola pa na trećine i ostavite da stoji 15 minuta.
Tijesto ponovno razvaljajte, polovicu premažite drugom trećinom nadjeva, preklopite, ostavite da odstoji i ponovite isti postupak još jednom, dok ne potrošite sav nadjev.
Tijesto razvaljajte pa čašom ili modlom formirajte okrugle pogačice, koje ćete zatim poslagati na lim za pečenje.
Pokrijte ih krpom i ostavite da se dižu još 20-ak minuta.
Pogačice premažite jajetom i pecite 20 do 25 minuta na 180 stupnjeva.