Sjedinite sve suhe sastojke. U drugu posudu ubacite jaje i razmutite ga, a zatim dodajte ostale mokre sastojke i miješajte dok se sve ne sjedini. Mokre sastojke ubacite u suhe i miješajte da se poveže u jednoličnu smjesu.
Punite kalupe za muffine do ¾ visine i stavite ih u zagrijanu pećnicu na 180-190 stupnjeva na otprilike 20 minuta.
U gustin ulijte malo mlijeka kako biste dobili škrobno mlijeko, a ostatak mlijeka stavite u lonac na vatru. U mlijeko dodajte šećer i miješajte dok ne počne kuhati.
Dodajte razmućeni gustin u mlijeko i šećer pa kuhajte 5-10 minuta stalno miješajući dok se ne dobije glatka krema. Gotovu kremu ostavite da se ohladi.
Nakon što se ohladi malo mikserom razradite i dodajte kakao. Ubacite ju u vrećicu za ukrašavanje i njome prekrijte tijesto pa ju ukrasite čokoladnim pahuljicama.