Odvojite bjelanjke i žumanjke pa u jednoj posudi izmiksajte bjelanjke, a u drugoj žumanjke i šećer.
Pomiješajte brašno, kakao i prašak za pecivo pa dodajte u žumanjke i miksajte dok se smjesa ne sjedini. Špatulom umiješajte bjelanjke.
Smjesu izlijte u kalup i pecite 15 minuta na 160 stupnjeva. Ohlađeni biskvit prerežite na pola.
Odvojite pola količine mlijeka i u njega umiješajte gustin, šećer i vanilin šećer. Ostatak mlijeka zakuhajte i kad je zakuhalo umiješajte smjesu i kuhajte dok se ne zgusne.
Kremu ostavite da se ohladi i preko stavite prozirnu foliju kako se ne bi stvorila korica. U hladnu kremu dodajte omekšali margarin.
Na laganoj vatri zajedno otopite margarin, čokoladu i dvije žlice ulja pa ohladite.
Na biskvit stavite polovinu kreme zatim polovinu glazure i na pola sata kolač stavite u hladnjak da se glazura stegne.
Na glazuru zatim stavite drugi dio kreme pa drugi dio biskvita i prelijte ostatkom glazure. Dobro ohladite i poslužite.