Pohani kolutići tikvica iz pećnice

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
15min
Ukupno vrijemeUkupno
40min
KompliciranostTežina
Cijena
Pohani kolutići tikvica iz pećnice  by Shutterstock Shutterstock

Pohani kolutići tikvica iz pećnice odličan su prilog, a možete ih jesti uz umak po izboru.

Sastojci

Broj porcija
4
malo soli
1jaje
brašno
krušne mrvice

Priprema

1 Pripremite tikvice

Tikvice narežite na kolutiće debljine 0.5 do 1 centimetra. Posolite ih i pustite da se cijede 15 minuta, a zatim ih obrišite ubrusom.


2 Panirajte pa ispecite

Kolut po kolut uvaljajte u brašno, zatim u jaje pa krušne mrvice. Posložite na lim za pečenje i svaki kolutić premažite s malo ulja.


Pecite na 200 stupnjeva dok kolutići ne porumene, a na pola pečenja ih okrenite.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.