Šparoge omotane slaninom

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
10min
Ukupno vrijemeUkupno
20min
KompliciranostTežina
Cijena
Šparoge omotane slaninom by Shutterstock Shutterstock

Šparoge omotane slaninom i tako zapečene u pećnici ili fritezi na vrući zrak odličan su izbor za ručak ili večeru, evo kako ih pripremiti.

Sastojci

Broj porcija
4
1 vezicašparoga
1 žlicamaslinovog ulja
½ žličicesoli
1 prstohvatpapra
12 šnitaslanine

Priprema

1 Pripremite šparoge

Zagrijte air fryer na 200 stupnjeva, a šparogama odrežite krajeve stabljika.


2 Začinite

Šparoge pomiješajte s maslinovim uljem, soli i paprom, a možete koristiti i neke druge začine po želji.


3 Omotajte slaninom

Uzmite 4 stabljike šparoga i omotajte ih slaninom. Ponavljajte postupak dok ne iskoristite sve šparoge.


4 Ispecite

Stavite u air fryer i pecite 10-12 minuta, dok slanina ne postane hrskava.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.