Šećer i žumanjke pjenasto izmiksajte pa dodajte pudinge od vanilije i malo mlijeka. Ostatak mlijeka ulijte u lonac i stavite kuhati.
Kada mlijeko zavre, maknite ga s vatre i umiješajte pripremljene sastojke pa sve zajedno vratite kuhati.
Kremu podijelite na dva jednaka dijela, a još dok je vruća u jedan dio dodajte narezanu bijelu čokoladu, a u drugi mliječnu čokoladu i miješajte dok se čokolada ne otopi.
Kreme pokrijte prozirnom folijom i ostavite da se ohlade, a kada se ohlade, izmiksajte ih.
U posebnu zdjelu ulijte vrhnje za šlag i miksajte ga da postane čvrst, a zatim kremama dodajte pripremljeni šlag i sjedinite (pola šlaga u jednu, pola u drugu kremu.
U bijelu kremu na kraju dodajte jedan izdrobljeni Kinder Bueno te promiješajte žlicom, a u crnu kremu ako želite možete dodati sjeckane tostirane lješnjake.
Brašno pomiješajte s praškom za pecivo. U drugu zdjelu dodajte bjelanjke i miksajte dok ne postanu čvrsti te postepeno dodajte šećer i nastavite miksati da dobijete čvrsti snijeg.
Dodajte pripremljeno brašno i lješnjake te lagano sjedinite pjenjačom. Smjesu istresite i rasporedite u kalup za pečenje.
Stavite peći u zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva 15 minuta, a kada je pečen, biskvit ohladite i prelijte s malo hladnog mlijeka i pustite da ga upije.
Preko biskvita stavite crnu kremu pa bijelu (imajte prsten kalupa torte okolo kada slažete tortu). Dekorirajte šlagom koji ste prethodno izmiksali, a po želji možete dodati i Kinder Bueno čokoladice.