U zdjeli izmrvite kvasac, dodajte šećer, sol, mlijeko, jaje, ulje i dobro promiješajte. Postepeno dodajte brašno pa zamijesite tijesto, koje ćete potom podijeliti na 8 jednakih dijelova.
Svaki od 8 dijelova razvaljajte u krug veličine tanjura. Slažite ih jedan na drugoga, a između svakog dodajte mljevene čvarke. Zadnji sloj mora biti tijesto.
Tijesto zatim preokrenite na drugu stranu i razvaljajte ga u veliki krug koji ćete zatim podijeliti na 16 dijelova, a svaki od tih dijelova zatim rolajte od šireg dijela prema užem i formirajte u kroasan.
Kroasane složite na lim obložen papirom za pečenje, s dovoljno razmaka između svakoga. Pokrijte ih i ostavite na toplom jedan sat.
Zatim ih premažite bjelanjkom i stavite u hladnu pećnicu, koju ćete tek tada uključiti na 200 stupnjeva, i pecite ih dok ne porumene. Ohladite ih 15 minuta pa poslužite.