Zamijesite tijesto od brašna, soli, kvasca, ulja i vode i pustite ga da se na toplome mjestu diže oko 60 minuta.
Dok čekate da se tijesto digne, izrežite luk na komadiće i pirjajte na maslinovom ulju, dodajte začine, a kada luk požuti ostavite sa strane.
Kada se tijesto udvostručilo, podijelite ga na dva dijela, s time da donji dio treba biti malo veći od gornjeg. Tijesto razvaljajte na debljinu 1,5 cm i stavite u nauljenu posudu za pečenje promjera 30 cm, važno je da prelazi preko ruba posude.
Na tijesto stavite pripremljeni nadjev pa posložite slane inćune i prekrijte drugom polovicom tijesta. Donji rub tijesta prebacite preko ruba gornjeg i čvrsto ih zamotajte.
Pogaču premažite maslinovim uljem,izbodite vilicom na nekoliko mjesta i stavite peći na 180°C, 35-40 minuta. Pogaču poslužite toplu ili hladnu, jednako je dobra u obje verzije.